Kontantkort med surf

Du som inte vill ha ett abonnemang, du kan välja att satsa på ett kontantkort med surf istället. Det finns idag många alternativ att välja på. Det finns kontantkort med fri surf, kontantkort med surf utomlands, kontantkort med surf för barn och så vidare. Du kanske letar efter ett kontantkort med mest surf? Eller är du ute efter billigaste kontantkort med surf? Oavsett, så kan du i denna artikel lära dig mer om kontantkort med surf samt hur du kan ladda kontantkort med surf.

Kontantkort fri surf

Om det är så att du letar efter ett kontantkort fri surf, så är detta tyvärr inte allt för vanligt att kunna få. Det finns få kontantkort fri surf idag. Det kan finnas kontantkort med fri surf, som ett erbjudande, men detta kontantkort med surf har då ofta en tidsbegränsning på den fria surfen. Oftast innebär ett kontantkort fri surf att du får fri surf under ett par dagar, max i en vecka. Då kan det vara bättre att leta efter ett kontantkort med mest surf, till bra pris.

Vilket kontantkort har mest surf

Du som vill ha ett kontantkort med mest surf, kan få hela 200 GB. Den operatör som erbjuder detta kontantkort med mest surf är Tre. Detta kontantkort med mest surf är ett bra val om du har behov av att kunna surfa hur mycket du vill. Det passar bra att använda som mobilt bredband och vid tillfällen där det krävs att du har mycket surf att tillgå. Ofta går det ju åt en hel del GB för att streama film eller musik. Då är det bra att ha ett kontantkort med mest surf.

När du surfar med kontantkort eller mobilt bredband, så går det ju åt olika mycket datamängd beroende på vad det är du gör. Om du surfar på sociala medier, så kan du med 1 GB göra det i runt 8 timmar. Om du streamar musik, så kan 1 GB räcka till 24 timmars streaming. Videos, på Netflix eller YouTube kan sluka en del. Räkna med minst 1 GB per timme på Netflix och 3 GB om du tittar i HD-kvalitet.

Billigaste Kontantkort med surf

Om du är ute efter billigaste kontantkort med surf, så finns det flera alternativ för det med. Men det är viktigt att vara medveten om att det billigaste kontantkort med surf ofta har mindre datamängd, alltså mindre GB att surfa för. Det gör att det kan bli dyrare i längden att välja det billigaste kontantkort med surf, för du kan behöva ladda kontantkort med surf flera gånger per månad. Så vet du att du måste ha en viss surfmängd för att klara dig en månad, så kan det vara bra att satsa på ett kontantkort med surf där det är mer datamängd.

Kontantkort med surf utomlands

Ibland behöver man ju använda sin telefon utomlands. Då kan det vara en fördel att väja ett kontantkort med surf utomlands. Det finns idag en del kontantkort med surf utomlands hos vissa operatörer. Sen är det bra att vara medveten om att ett kontantkort med surf utomlands kan variera i hur mycket surf du får använda. En del låter dig ta med hela din surfmängd, andra låter dig bara använda ett visst antal GB.

Dessa operatörer har kontantkort med surf utomlands inom EU/EES:

  • Telenor
  • Telia
  • Comviq
  • Halebop
  • Hallon

Kontantkort med surf för barn

Har du ett eller flera barn, med egna mobiltelefoner, så kan det vara bra att satsa på ett kontantkort med surf för barn. Det finns idag flera olika alternativ när du ska välja ett kontantkort med surf för barn. Vilket du väljer, det avgörs mest av hur mycket surfmängd ditt barn behöver.

De kanske vill kunna streama film, se på YouTube med mera. Då är det rätt bra att ha ett kontantkort med surf för barn med många GB. Sen är det ju upp till dig om du vill begränsa skärmtiden för ditt barn, det genom att ha ett kontantkort med surf för barn, med mindre datamängd.

Ladda kontantkort med surf

Ett kontantkort med surf, det kan ofta laddas på med mer GB. Du kan ladda kontantkort med surf om din datamängd tagit slut i förtid, så väl som att du kan ladda kontantkort med surf varje månad.

Om du till exempel har Comviqs kontantkort med surf, då kan du ladda kontantkort med surf på flera sätt. På deras sida kan du beställa ett tomt kort eller ett som redan är laddat. När du sedan behöver mer surf, då kan du göra det på deras sida, eller via en app och då betala med swish. Du kan även ladda kontantkort med surf i de allra flesta kiosker och butiker.

Innehållsförteckning
crossmenu