Mobilabonnemang pensionär

Du kanske funderar på om det finns mobilabonnemang pensionär? När det gäller mobilabonnemang pensionär så är det inte så att det finns direkta skillnader mellan ett vanligt mobilabonnemang och ett seniorabonnemang. Förvisso kan det finnas en del mobilabonnemang pensionär samt seniorabonnemang, som har vissa rabatter när du är över en viss ålder. Men i vissa fall kan du välja ett vanligt abonnemang. För det är ju inte ett måste att ha seniorabonnemang eller mobilabonnemang pensionär bara för att du uppnått en viss ålder. Du väljer helt enkelt det abonnemang som möter de behov du har.

Allt handlar om vad det är du behöver. Du kanske har andra krav på ditt abonnemang än vad yngre personer har. Det viktigaste kanske är att kunna ringa och skicka sms men inte lika noga med att surfa? Då kanske du ska leta efter billigaste mobilabonnemang för pensionär utan surf. Men sen så kanske du gillar att kunna surfa på nätet hur du vill. Då är det ju bra att hitta ett mobilabonnemang pensionär som innebär att du har många GB data att kunna surfa för.

Seniorabonnemang

Du som är ute efter billigaste mobilabonnemang pensionär kan med fördel välja det som oftast kallas för seniorabonnemang. Dessa seniorabonnemang brukar då ge rabatter till personer som är över 55 år. Ett sådant seniorabonnemang finns att hitta hos lite olika operatörer. Du har bland annat dessa:

Hallon för dig över 55 som ett seniorabonnemang. Du kan välja mellan 3GB, 8GB och 16GB. Första 3 månaderna får du 75% rabatt. Det innebär att de tre första månaderna med ett seniorabonnemang på 3GB bara betalar 22 kr/ månad, sedan 89 kr per månad.

Hos Tele2 kan du som fyllt 65 år få 20 % rabatt på det mobilabonnemang du väljer.

Comviq erbjuder billigaste mobilabonnemang pensionär i form av mini senior eller fastpris senior.

Sedan finns det så klart fler seniorabonnemang att välja på hos andra operatörer.

Billigaste mobilabonnemang pensionär

Det billigaste mobilabonnemang pensionär just nu, det är troligen det seniorabonnemang du kan teckna hos Vimla. Det gäller dig som är 55 år eller pensionär. Det du kan få hos dem är detta:

  • 6 GB – 25 kr/månaden i två månader, sedan 100 kr/månad
  • 10 GB – 37,50 kr/månad i två månader, sedan 150 kr/månad

Vimla har även 25 GB, 50 GB samt 100 GB till bra priser för pensionärer och det är det billigaste mobilabonnemang pensionär just nu som du kan välja som ett seniorabonnemang.

Billigaste mobilabonnemang pensionär utan surf

Om det är så att du letar efter billigaste mobilabonnemang pensionär utan surf, så är det tyvärr dåligt med sådana alternativ. Om du känner att det är ett måste med mobilabonnemang pensionär utan surf, så kan det vara smart välja ett kontantkort istället. Eller så väljer du ett vanligt mobilabonnemang pensionär, men med lägsta surfen. Grejen är att det blir inte direkt dyrare av att ha surf på mobilen. Sedan är det ju även bra att ha tillgång till det. Du kan ju använda dig av dina GB hur du vill oavsett om du har ett seniorabonnemang, eller ett vanligt!

Innehållsförteckning
crossmenu